!
!

Lisävarusteet

!

Smartfix-digitaalinen voltti / vianetsintälaite

HUOM! Komponenttipulan vuoksi ei toistaiseksi saatavilla.

Paristokäyttöinen ja digitaalinäyttöinen Smartfix on jokaisen sähköaidan omistajan apuväline. Smartfix mittaa aidassa olevan jännitteen ja auttaa löytämään vian (suunta) aidassa. Sopii kaikkiin aitatyyppeihin ja paimeniin. Myös maadoituksen kunnon tarkistamiseen.

509051

Digitaalinen volttimittari - DVM3


Antaa tarkan tiedon sähköaitauksesi kunnosta ja helpottaa mahdollisen vian löytymisen. Auttaa myös maadoituksen kunnon tarkastamisen. DVM3 -volttimittari näyttää aidassa olevan jännitteen voimakkuuden(V). Paristokäyttöinen.

015033

Ukkossuoja

Erillinen ukkossuoja verkkovirta- ja akkupaimeniin. Suojaa paimenta ukkosen vahingoilta johtamalla salaman aidasta maahan. Ukkossuoja tulee asentaa aidan ja paimenen väliin.

064802

Virrankatkasija


Käyttämällä virrankatkasijaa voit jakaa aitauksesi useampaan lohkoon niin, ettei sähköä kulje käyttämättömissä lohkoissa. Virrankatkasija auttaa myös vian etsinnässä.

060705

Varoituskyltti


Universal - 12 eri kieltä SÄHKÖAITA. Varoituskylttejä  tulee sijoittaa etenkin yleisten kulkuväylien varella oleviin sähköaitauksiin!Neontesteri

Kätevä testeri jolla voidaan mitata aidan jännite. Ei sovellu maadoitusjännitteen tarkistamiseen.

015019

Virrankulun merkkivalo - LFI


Virrankulun merkkivalo asennetaan aitaan. Merkkivalo havainnollistaa vilkkumalla aidassa kulkevan sähköimpulssin ja täten aidan toimivuuden. Jos aidan jännite putoaa alle 3000V, alkaa merkkivalo vilkkua epäsäännöllisesti. Mikäli jännite putoaa alle 2000V, loppuu vilkkuminen kokonaan. Sopii erityisesti ympärivuotisiin aitoihin ja jalottelutarhoihin.

511009

FoxLightS

FoxLightS on yöaikaan liikkuvien eläinten esim.kettu valopelote. FoxLightS vilkkuu pimeässä epäsäännöllisesti kirkkaita (eri värejä) valonvälähdyksiä, antaen mielikuvaa ihmisen liikkeestä esim.auton(autonvalot), taskulampun valo jne... Vilkkuminen alkaa automaattisesti kun tulee pimeää. Toimii 6V patterilla. Patteri ei sis. hintaan.

061716


Kannettava suojakoketo

Siirrettävä/kannettava  metallinen suojakotelo (B180/B280) Gallagher- akkupaimenille ja akulle.

025237

Sähköistetty suojakotelo


Sähköistetty suojakotelo akkupaimenille. Koteloon mahtuu sekä Gallagher akkupaimen että akku. Kotelon avulla estät eläimiä koskemasta paimeneen ja se toimii samalla varkaudenestolaitteena. Lukittava. 2kpl avaimia.

083046

Lankakelatelinepaketti / 3-kelalle

Käytännöllinen ratkaisu laidunten jakamiseen.Kelateline kannattaa kerrallaan kolmea kelaa. Helppo siirtää ja asettaa paikoilleen. Galvanoitu.

Paketti sisältää: 1 kpl metallinen kelateline 1.25cm  3-kelalle, kelan kannatin 3kpl., tukijalka 1kpl !!

3655

Lankakela 3-telinetolppa metal.


Metallinen kelateline väliaidoille runko 1,25m (kelateline). 3-kelalle.Galvanoitu

022014

Lankakelatelineen kannatin 4kpl/pak

Kelan kannatin 4kpl/pak.

009688

 

Lankakelatelineen tukijalka


Kelatelineen tukijalka.

022205