goodnaturea24 -1x
GOODNATURE A24 -jyrsijäloukku

GOODNATURE A24

https://youtu.be/dT0N8Z-VP34

*Automaattinen-Kestävä-Turvallinen-Helppokäyttöinen-Myrkytön*

 

!

GoodnatureA24 - jyrsijäloukku

Ammattilaisille, maatiloille tai kotikäyttöön  -  pitkäkestoinen, automaattisesti uudellen latautuva, myrkytön ja varma ratkaisu jyrsijäongelmaan.

Aloituspakkaus sisältää:

 • 1 automaattisen A24-loukun.Takuu 2v.
 • 1 seinään kiinnityssarjan
 • 1 automaattisen syötin (myrkytön)
 • 3 houkutinsyöttilevyä (sis.ruuvit) (myrkytön)
 • 2 CO2-patruunaa
 • 1 digitaalinen saalislaskuri
 • 1 ohjekirja                                                                                                                                                          

GoodnatureA24 - loukkujärjestelmä on ympäristöystävällinen tapa pitää jyrsijät mm. rotat ja hiiret poissa maatilan pihapiiristä ja talouskeskuksesta, puistoista, varastoalueilta, pihoilta, tonteilta, kompostien ympäriltä, kellareista, autotalleista ja vinteiltä. Tuote on kehitetty pitkäkestoiseen ulko- ja sisäkäyttöön.

Hiilidioksidiansa on helppo asentaa. Asentamisen jälkeen loukku tappaa jyrsijät yksinkertaisella ja inhimillisellä tavalla. Yksi CO2-patruuna riittää jopa 24 laukaisuun. Kun mekanismi on lauennut, ansa palautuu automaattisesti alkuasentoon.

Asennusvideo: GOODNATURE A24 https://youtu.be/PvumcanRJc4

Käyttö: Asenna loukku puuhun, kiinteistön seinälle tai muuhun kiinteään kohteeseen tuoteohjeiden mukaisesti 12 cm maanpinnan yläpuolelle. Saatavilla myös teline loukulle lattia/maa sijoitukseen. Ota huomioon, että tuotteen käyttö yleisissä tiloissa edellyttää ansan asettamista siten, että siihen voi päästä käsiksi ainoastaan käyttötarkoitukseen sopivan pitkän suojatun sisäänkäynnin kautta (ns. keinotekoinen tunneli), esim. kanaverkko tai valmiit tuotteet. 

758641
GoodnatureA24 - syötti

Jyrsijäloukun syötti. Myrkytön. Helppo vaihtaa.

 

758702

GoodnatureA24 - CO2 patruuna/kpl

Jyrsijäloukun hiilidioksidipatruuna.

725056K

GoodnatureA24 - houkutinsyötti 3kpl/pak

Houkutinsyöttejä kiinnitetään paikkoihin, joissa on havaittu jyrsijöiden liikehtimistä. Houkutinsyötti on myrkytön mutta jyrsijöiden mieleen. Hampaanjäljet houkutinsyöttilevyssä antaa olettaa jyrsijöiden olemassaoloa ja mahdollista pesäpaikkaa.  Aseta jyrsijäloukku houkutinsyötin läheisyyteen.

483025

GoodnatureA24 - lattiateline

Ellei ole mahdollista asentaa jyrsijäloukkua kiinteästi, lattiatelineen avulla loukku voidaan sijoittaa maahan tai lattialle.Lisävaruste.

725643

GoodnatureA24 - suojus

Jos loukun läheisyydessä liikkuu vapana erittäin pienikokoisia lemmikkieläimiä, on mahdollista varustaa loukku suojuksella estämään lemmikkieläinten pääsyä laukasijaan. Lisävaruste.

483018

GoodnatureA24 - tarvikepakkaus

Tarvikepakkaus sisältää:

 • 2 automaattisen syötin (myrkytön)
 • 3 houkutinsyöttilevyä (sis.ruuvit) (myrkytön)
 • 2 CO2-patruunaa
 • 750850